Samsung Galaxy S9 en S9+ aanbiedingen

Samsung Galaxy S9Samsung heeft op 16 maart de nieuwe Samsung Galaxy S9 en S9+ gelanceerd. Deze modellen zijn wederom sneller dan haar voorgangers. Nadeel van de nieuwe vlaggenschippen van Samsung is dat de accuduur minder lang geworden is.

De aankondiging van de nieuwe telefoon

De nieuwe Samsung Galaxy S9 is op 26 februari in Barcelona bekend gemaakt. De bekendmaking was op het Mobile World Congress zijn, dit evenement wordt ieder jaar gebruikt om nieuwe telefoons te onthullen. Samsung lanceerde ook op de vorige edities nieuwe telefoons. Bij de bekend making van een nieuw model zullen de oudere modellen vaak in de aanbieding komen. Dit is ook met de S8 gebeurd.

Galaxy S9 specificaties

De schermen van de nieuwe S9 en S9+ zijn precies even groot en hebben dezelfde resoluties als de schermen van de S8 en S8+. De nieuwe schermen kunnen feller afgesteld worden waardoor ze nog beter leesbaar zijn in fel zonlicht.

De nieuwe Samsung Galaxy S9 bevat een Exynos processor, de Exynos 9810. Volgens Samsung zorgt deze chip ervoor dat de Galaxy S9 bijna twee keer zo snel is als de Galaxy S8. Naast een nieuwe processor krijgt de Samsung Galaxy S9 standaard Android 8.0. Nadeel van deze processor is dat de accuduur korter is dan bij de Galaxy S8. Het is uitzonderlijk dat een nieuw model telefoon minder goed scoort op dit gebied dan zijn voorganger.

Samsung Galaxy S9 beter dan Galaxy S8

Uiteraard zijn de nieuwste smartphones vaak beter dan oudere telefoons. De verwachte upgrade die de Samsung Galaxy S9 is ten opzichte van de Samsung Galaxy S8 valt tegen. De telefoon wordt sneller maar heeft een kortere accuduur. De camera is het verschil tussen de S9 en S9+. Bij de S9+ krijg je een dubbele lens achter wat de foto’s beter maakt met weinig licht.

Beste telefoon abonnement aanbiedingen met de S9

Telefoonproviders komen volop met aanbiedingen voor de S9. De beste telefoonabonnement aanbiedingen hebben wij overzichtelijk op een rijtje gezet. Ook voor de Galaxy S9+ zijn volop aanbiedingen te vinden. Regelmatig veranderen deze aanbiedingen. Wij houden dagelijks bij waar de S9 en S9+ het goedkoopste zijn.