Nieuwe telefoon abonnementen van Tele2

Nieuwe telefoon abonnementen van Tele2Tele2 heeft vandaag nieuwe telefoonabonnementen gelanceerd. De prijzen zijn beperkt veranderd. Het is nu mogelijk om 20GB bundels te bestellen en je kunt unlimited data nu wel combineren met 100 belminuten. Verder is het vanaf vandaag mogelijk om abonnementen met alleen internet en 1 jarige contracten te bestellen bij Tele2. De algemene contractsvoorwaarden zijn onveranderd.

Veranderingen in de prijs

In onderstaande tabel vind je de belangrijkste veranderingen in de prijs van Tele2.

Belminuten Datalimiet Nieuwe prijs Oude prijs
Onbeperkt Onbeperkt € 28,- € 25,-
Onbeperkt 10 GB € 20,- € 19,-
100 10 GB € 17,- € 16,-
100 5 GB € 14,- € 15,-
100 2 GB € 11,- € 11,-

Veel abonnementen zijn een euro duurder geworden bij 2 jarige contracten en 2 euro duurder bij maandelijks opzegbare contracten. Wanneer je 5 GB datalimiet kiest ben je een euro goedkoper uit dan bij de oude abonnementen van Tele2.

Meer mogelijkheden bij Tele2

Met de nieuwe prijzen van Tele2 kan veel meer gecombineerd worden dan voorheen. Bij de oude abonnementen was het onmogelijk om te kiezen voor 100 belminuten wanneer je unlimited data wilt. Het is nu ook mogelijk om abonnementen met alleen internet af te sluiten zolang je geen unlimited data kiest. Bij unlimited data moet nu minimaal 100 belminuten afgenomen worden

Daarnaast is een extra bundel van 20 GB toegevoegd. Wanneer je kiest voor 20 GB en unlimited bellen ben je € 1,- goedkoper uit dan unlimited data en bellen bij de oude abonnementen. Verder heeft Tele2 1 jarige contracten toegevoegd. Dit lijkt een goede toevoeging maar de maandelijks opzegbare contracten zijn € 1,- duurder geworden dan voorheen.

De algemene contractsvoorwaarden zijn hetzelfde gebleven, de buitenbundelkosten zijn bijvoorbeeld gelijk gebleven. Als je databundel op is kan je niet meer op internet, dit was ook het geval bij de vorige bundels. Het is wel mogelijk om extra internet bij te kopen.