Lente-aanbiedingen: Korting, gratis speaker of headset

Maak gebruik van een lente korting bij je nieuwe telefoonDe lente is begonnen en de zon begint te schijnen. Dit betekent ook veel lente-aanbiedingen bij verschillende providers. Een goede reden om van deze aanbiedingen te profiteren dus!

Cadeau bij je abonnement

Tussen onze aanbiedingen zie je voordelige deals met hoge kortingen! Maar providers bieden ook gratis cadeaus aan bij abonnementen, zoals speakers en headsets. De muziek stream je dan vanaf jouw nieuwe telefoon. Zo kun je van jouw favoriete muziek genieten in de lentezon!

Verschillende aanbiedingen die er zijn

Je hebt verschillende vormen van korting. Zoals gezegd krijg je bij sommige providers een headset of speaker cadeau wanneer je een abonnement afsluit. Telfort en T-Mobile hebben deze aanbieding op dit moment lopen. Ook kan de aanbieding bestaan uit korting op het maandbedrag, zoals Tele2 en KPN nu hebben.

Je krijgt dan meestal iedere maand een paar euro korting gedurende het hele contract. Een andere vorm is dat er flinke korting wordt gegeven in de eerste maanden. Deze zie je bij KPN op de Apple iPhone XR. Soms bieden providers een cashback aan. Hier krijg je een bedrag terug, nadat je het abonnement hebt afgesloten.

Welke huidige aanbieding is het goedkoopst?

Natuurlijk kies je het abonnement ook op wat aansluit op jouw verwachte belminuten en dataverbruik. Om de huidige aanbiedingen met elkaar te vergelijken, hebben wij een overzicht gemaakt.

Telefoon naam Provider Aanbieding Besparing
Huawei P30 Pro T-Mobile Sonos One speaker Wireless charger €289,-
Apple iPhone XR KPN €3,- korting per maand €72,-
Samsung Galaxy S10 Tele2 3 maanden €25,- korting €75,-
Sony Xperia XA2 Tele2 €2,- korting per maand €48,-
LG G7 Fit Telfort Gratis B&O headset €79,-

De aanbieding van T-Mobile met de Huawei P30 Pro is het voordeligst. Je krijgt hier namelijk niet alleen een gratis Sonos One speaker (t.w.v. €229,-), maar ook een wireless quick charger (t.w.v. €60,-). Je krijgt dus voor bijna €289,- aan extra’s cadeau!

Andere kortingen

De kortingen van de andere aanbiedingen liggen wat dichter bij elkaar. De B&O headset van Telfort heeft namelijk een waarde van €79,-. De aanbiedingen van KPN (€72,- korting) en Tele2 (€75,- korting) zitten daar net iets onder. De besparing bij de Sony Xperia XA2 is het laagst, maar de abonnementskosten hiervan zijn ook een stuk lager.

Welke aanbieding kies je?

Er staan weer hele voordelige lente-aanbiedingen online. De meeste waarde zit in de speaker en de wireless quick charger van T-Mobile, dat je gratis bij een abonnement met de Huawei P30 Pro krijgt. Hiermee krijg je in totaal een cadeau ter waarde van €289,-. Mocht de smartphone en het abonnement niet helemaal op jouw wensen aansluiten, zou de aanbieding van Telfort of Tele2 nog wel aantrekkelijker kunnen zijn. Het maandbedrag ligt hiervan namelijk aanzienlijk lager.