Gratis telefoon bij telefoonabonnement aanbieding

Samsung Galaxy S9 en A6T-Mobile heeft een ongelofelijk goede deal op de markt gebracht. Naast de € 100,- of € 150,- retour bij de Samsung Galaxy S9 of S9+ krijg je nu een gratis Galaxy A6 cadeau. Het abonnement dat je hierbij moet nemen is niet duurder dan een normaal sim only abonnement van T-Mobile.

Aanbieding bij het beste toestel

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn geen goedkope telefoons maar worden door velen als de beste telefoons van dit moment beoordeeld. Beide telefoons hebben zeer moderne hardware met uitstekende schermen. De S9+ is nog net iets sneller en groter dan de S9. De gratis Galaxy A6, die je bij deze aanbieding krijgt, heeft een waarde van € 309,-.

Wat moet ik met twee telefoons?

Waarschijnlijk vraag je je af wat je met een tweede telefoon moet. Sommige gebruiken de tweede telefoon zakelijk. Anderen geven deze aan hun partner of iemand anders die een goede nieuwe telefoon nodig heeft.

Je kunt er ook voor kiezen om je nieuwe S9 of A6 op marktplaats te zetten en vervolgens het andere toestel te gebruiken. Op deze manier krijg je flink wat geld wanneer je dit abonnement start, € 100,- retour + de waarde van de telefoon die je verkoopt. De Galaxy A6 kun je voor tenminste € 150,- op marktplaats verkopen. Je kunt er ook voor kiezen om de Galaxy A6 zelf te houden en de S9 voor tenminste € 450,- te verkopen op marktplaats.

Beter dan vorige Samsung Galaxy S9 aanbieding

In mei 2018 was er ook al een dubbele aanbieding voor de Galaxy S9 bij T-Mobile. De huidige aanbieding is nog beter dan de aanbieding uit mei. In mei kreeg je een gratis Harman Kardon Speaker en € 75,- extra inruilwaarde als je een telefoon inlevert. Destijds had de aanbieding een totale waarde van maximaal € 304,-.

Er waren wel nadelen aan de vorige aanbieding voor deze toestellen. Ten eerste moest je een telefoon inleveren voor een prijs die door velen als te laag wordt ingeschat. Daarnaast was de Harman Kardon Speaker in de winkel € 229,- maar misschien had deze voor jou minder waarde en zal ook gegeken moeten worden naar wat deze op marktplaats opbrengt. De huidige aanbieding is met een minimale waarde van € 250,- en maximale waarde van € 459,- beter dan de vorige aanbieding voor de Samsung Galaxy S9 en S9+.