Beste telefoonabonnement aanbieding in juli

Beste telefoon aanbiedingen in juliIn juli zijn er weinig provider specifieke aanbiedingen, alleen Tele2 biedt momenteel twee speciale seizoens aanbiedingen.

Beschikbare aanbiedingen

Momenteel zijn er niet veel speciale aanbiedingen beschikbaar, Tele2 heeft momenteel twee acties actief. Dit zijn de ‘Dit wil ik weken’ en de ‘Garage sale’. Bij de ‘Dit wil ik weken’ krijg je korting op je abonnement en enkele keren korting op je toestel. De actie geldt voor bestaande maar ook nieuwe klanten. De ‘garage sale’ is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten van Tele2, hierbij krijg je korting op een budget toestel.

T-Mobile, Vodafone & KPN hebben geen speciale aanbiedingen op dit moment. De providers bieden alleen soortgelijke aanbiedingen bij elke telefoons. Het is bijvoorbeeld mogelijk een smartwatch te krijgen bij het afsluiten van een telefoonabonnement.

Beste aanbiedingen

Uiteraard zijn er wel een aantal aanbiedingen die voordelig zijn.

Budget (tot 150 euro)

Met een klein budget is een telefoon abonnement bij Tele2 het voordeligst, door de ‘garage sale’ aanbieding zijn een groot aantal budget telefoons extra goedkoop. De Huawei P smart+ kost maar 120 euro bij Tele2.

Middel (tot 400 euro)

Van alle providers heeft T-Mobile nu een groot aantal aanbiedingen die geschikt zijn voor een budget tot 400 euro. Bij T-Mobile krijg je 100 euro retour bij een aankoop op de Huawei Mate 20 pro, normaal kost deze telefoon 456 euro. Door de 100 euro retoer kost de telefoon 356 euro.

High-end (meer dan 400 euro)

Maakt het budget je vrij weinig uit en wil je een high-end toestel kopen, dan kan je dit het beste bij KPN doen. Momenteel heeft deze provider de meeste aanbiedingen beschikbaar voor grootverbruikers.

Hoogste besparing

De grootste besparing kan je doen bij T-Mobile. Door een Sony Xperia 1 van 128 GB aan te schaffen krijg je ook een gratis headset. Deze sony headset heeft een nieuw waarde van 380 euro. Daarnaast krijg je ook een fastcharger gratis met een nieuwwaarde van 59 euro.