Goedkoopste aanbieding voor Samsung Galaxy A5 abonnement

Beste aanbieding voor een telefoon abonnement van 2018Tele2 heeft een van de beste telefoon abonnement aanbieding van 2018 gestart. Je krijgt tot 7 augustus 2018 € 120,- korting op de Samsung Galaxy A5. Deze goede midrange telefoon kost los € 240,-. Het tweejarige abonnement dat erbij zit is even goedkoop als de normale sim only abonnementen van Tele2.

Aanbieding voor goede midrange telefoon

De Samsung Galaxy A5 is een uitstekende midrange telefoon. De telefoon is snel, heeft een goed scherm en is waterdicht. Duurdere telefoons gebruiken de nieuwste techniek terwijl midrange telefoons de techniek van een jaar eerder gebruiken. In 2018 is het niet meer nodig om de duurste telefoon te nemen omdat technologie voor telefoons minder hard vooruit is gegaan dan voorheen. Hierdoor zijn de duurste telefoons slechts iets beter dan de midrange telefoons zoals de Samsung Galaxy A5. Vlaggenschip toestellen van de meeste fabrikanten kosten al snel 2 tot 3 keer zoveel dan het midrange toestel. Met deze aanbieding kost de Galaxy A5 nog maar de helft van de normale prijs.

De goedkoopste aanbieding van 2018

Dit jaar is geen andere aanbieding zo voordelig geweest als deze aanbieding voor de Galaxy A5. Het abonnement dat je bij het toestel neemt is goedkoop doordat Tele2 een goedkope telefoonprovider is. Met deze telefoonabonnement aanbieding van Tele2 heb je voor de helft van de prijs de Samsung Galaxy A5 in handen. Deze aanbieding is zo goed dat het tot nu toe de beste aanbieding van 2018 voor telefoon abonnementen is. Deze aanbieding verloopt op 7 augustus 2018, daarna zal deze telefoon weer voor de volle prijs verkocht worden.